Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Az Európai Fogyasztói Központ irodájának megközelíthetősége

Budapesti tömegközlekedéssel:

A Blaha Lujza tér megállótól érhető el a központ.
A teret érintő buszjáratok: 5, 7, 7E, 78, 99, 173, 178, 178A, 217E, 239
A teret érintő: villamosok: 4, 6, 28, 37, 37A, 62
A teret érintő troli: 74
Valamint a Blaha Lujza téren van megállója az M2 metróvonalnak.

 

Vasúttal:

- a Keleti pályaudvartól: a 7-es, 173-as, valamint 7E és 173E jelzésű buszokkal a Blaha Lujza tér megállónál kell leszállni, az aluljáróból pedig a Népszínház utca felé kell feljönni; a pályaudvartól metróval is elérhető a központ, szintén a Blaha Lujza tér megállónál kell leszállni és ugyanazon feljárónál feljönni a Népszínház utca felé.

- a Nyugati pályaudvartól: a 4-es vagy a 6-os jelzésű villamossal a Blaha Lujza térig, a megállóból már látható a központ épülete.

- a Déli pályaudvartól: az M2 metróval a Blaha Lujza térig, az aluljáróból Népszínház utca felé kell feljönni.

 

Autóval:

Parkolási lehetőség a központ épületével szemben található fizető parkolóban van lehetőség.

- az M3-as autópályáról: az M3-as bevezetőjéről a Kacsóh Pongrác úti felüljárón a Lágymányosi híd felé tartó sávba kell besorolni onnan pedig a Hungária körútra fordulni, a Kerepesi úti kereszteződésnél jobbra ráfordulni a Kerepesi útra majd tovább egyenesen a Rákóczi útra, a Blaha Lujza térnél az Akácfa utcára jobbra rákanyarodva, onnan szintén jobbra a Dohány utcába, majd ismét jobbra a Nagykörútra kanyarodva közelíthető meg a parkoló.

- az M1/M7-es autópályákról: a Budaörsi úton a BAH csomópontig egyenesen, majd a csomópontnál jobbra a Hegyalja útra az Erzsébet híd felé, át a hídon majd tovább a Rákóczi út felé egyenesen, a parkoló a Rókus kórház épülete utáni első lehetőségnél jobbra fordulva érhető el

- az M6-os autópályáról: a 18. számú kijáratnál lehajtani az autópályáról, majd balra fordulni a 6-os számú főútra, tovább egyenesen a főúton a Szabadság híd felé a Budafoki úton, a híd után a Vámház körúton, valamint a Múzeum körúton az Astoriáig, ott jobbra a Rákóczi útra, a parkoló a Rókus kórház épülete utáni első lehetőségnél jobbra fordulva érhető el

- az M5-ös autópályáról: az autópályáról a Nagykőrösi és Gyáli úton át a Könyves Kálmán körútig egyenesen, ott jobbra a körútra fordulni, a körútról a legelső lehetőségnél balra az Üllői útra, amin végig egyenesen a Kálvin térig, a térről jobbra a Múzeum körútra, azon az Astoriáig egyenesen ott jobbra a Rákóczi útra, a parkoló a Rókus kórház épülete utáni első lehetőségnél jobbra fordulva érhető el

 
Panaszbejelentés

Panasza van egy európai uniós, izlandi vagy norvég vállalkozással szemben?

Reklamált már közvetlenül a vállalkozásnál, de nem járt sikerrel?

Forduljon ingyenes segítségért az Európai Fogyasztói Központok Hálózatának magyarországi szervezetéhez!

Panasz bejelentő

European Commission - European Consumer Centres’ Network

EUR-lex

Fogyasztói ügyek

Consumers, Health, Agriculture and Food Executive Agency

Utasjogok

Az Ön Európája

Dolceta

Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok

Europedirect

EU
A weboldal a „670686 — ECC-Net HU FPA” elnevezésű projekt megvalósítása során készült, amely az Európai Unió Fogyasztóügyi Programja (2014-2020) keretében az Európai Fogyasztói Központok részére kiírt pályázat során pénzügyi támogatásban részesült.

Az Európai Fogyasztói Központ Magyarország folyamatosan törekszik arra, hogy minden esetben szakmailag pontos és aktuális információkat tegyen közzé a honlapján. Azonban szükséges felhívni a figyelmet arra, hogy a honlapon közzétett információk és hasznos tudnivalók kizárólag az Európai Fogyasztói Központ Magyarország szakmai álláspontját tükrözik, amelyért kizárólag az Európai Fogyasztói Központ Magyarország felel. A weboldal tartalma nem tekinthető az Európai Bizottság, az Európai Unió más szerve, valamint a fogyasztóvédelmi tárgyú uniós pályázatok lebonyolításáért és koordinálásáért felelős végrehajtó ügynökség, a Consumers, Health, Agriculture and Food Executive Agency (Chafea) hivatalos álláspontjának. A weboldal tartalmáért az Európai Bizottság és a pályázati végrehajtó ügynökség nem vállal felelősséget. Továbbá a weboldal tartalma nem bír kötelező erővel sem a fogyasztóvédelmi hatóság vagy más közigazgatási hatóság által lefolytatott hatósági eljárások, sem a polgári peres és nem peres eljárások, továbbá a békéltető testületi eljárások során sem.