Hungarian (formal)English (United Kingdom)
Főoldal Sajtószoba - Hírek Nagy számú érdeklődő az Európai Fogyasztói Központ sátránál az Európa Napon.

Nagy számú érdeklődő az Európai Fogyasztói Központ sátránál az Európa Napon.

2011. május 7-én a Millenáris Parkban került megrendezésre az Európa-nap rendezvénysorozat, amelyen az Európai Fogyasztói Központ magyarországi szervezete is részt vett. A kellemes tavaszi időjárás mellett a jól szervezett színes programok is rengeteg látogatót vonzottak. Az EFK sátrát is sokan keresték fel, érdeklődve a tevékenységünk iránt, konkrét problémákat is megfogalmazva. Az általunk összeállított játékos fogyasztóvédelmi totót néhány óra alatt mintegy százan töltötték ki, amelyhez segítséget nyújtott az EFK frissen megjelent bemutatkozó kiadványa is.

 
Panaszbejelentés

Panasza van egy európai uniós, izlandi vagy norvég vállalkozással szemben?

Reklamált már közvetlenül a vállalkozásnál, de nem járt sikerrel?

Forduljon ingyenes segítségért az Európai Fogyasztói Központok Hálózatának magyarországi szervezetéhez!

Panasz bejelentő

European Commission - European Consumer Centres’ Network

EUR-lex

Fogyasztói ügyek

Consumers, Health, Agriculture and Food Executive Agency

Utasjogok

Az Ön Európája

Dolceta

Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok

Europedirect

EU
A weboldal a „670686 — ECC-Net HU FPA” elnevezésű projekt megvalósítása során készült, amely az Európai Unió Fogyasztóügyi Programja (2014-2020) keretében az Európai Fogyasztói Központok részére kiírt pályázat során pénzügyi támogatásban részesült.

Az Európai Fogyasztói Központ Magyarország folyamatosan törekszik arra, hogy minden esetben szakmailag pontos és aktuális információkat tegyen közzé a honlapján. Azonban szükséges felhívni a figyelmet arra, hogy a honlapon közzétett információk és hasznos tudnivalók kizárólag az Európai Fogyasztói Központ Magyarország szakmai álláspontját tükrözik, amelyért kizárólag az Európai Fogyasztói Központ Magyarország felel. A weboldal tartalma nem tekinthető az Európai Bizottság, az Európai Unió más szerve, valamint a fogyasztóvédelmi tárgyú uniós pályázatok lebonyolításáért és koordinálásáért felelős végrehajtó ügynökség, a Consumers, Health, Agriculture and Food Executive Agency (Chafea) hivatalos álláspontjának. A weboldal tartalmáért az Európai Bizottság és a pályázati végrehajtó ügynökség nem vállal felelősséget. Továbbá a weboldal tartalma nem bír kötelező erővel sem a fogyasztóvédelmi hatóság vagy más közigazgatási hatóság által lefolytatott hatósági eljárások, sem a polgári peres és nem peres eljárások, továbbá a békéltető testületi eljárások során sem.