Hungarian (formal)English (United Kingdom)
Főoldal Sajtószoba - Hírek Meghívó sajtótájékoztatóra

Meghívó sajtótájékoztatóra

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság és az Európai Fogyasztói Központ „Törölték a járatom, elveszett a poggyászom, mit tehetek? – a légi utasoknak is vannak jogai” címmel sajtótájékoztatót tart,

Időpont: 2011. július 7., 10. óra 15 perc

Helyszín: Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2B Terminálja, a galérián található Business Center

 

A sajtótájékoztatón részt vesz:

1. dr. Kathi Attila kabinetvezető, Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság, Stratégiai Kabinet

2. dr. Kriesch Attila igazgató, Európai Fogyasztói Központ

 

A sajtótájékoztató témája:

1. Uniós tájékoztatási kampány a légi utasok jogairól az Európai Fogyasztói Központ részvételével július 7-én

Az Európai Fogyasztói Központok Hálózata magyarországi szervezetének (EFK) részvételével a légi utasok jogairól szóló tájékoztatási kampány 2011. július 7-én a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren kerül megrendezésre.

A kampány során a 2B Terminál check-in területe mellett elhelyezett EFK-s pultnál reggel 6 és délután 17-18 óra között a légiutas jogokról szóló tájékoztatással, valamint angol és magyar nyelvű kiadványok átadásával kívánjuk a várakozó utasok figyelmét felhívni jogaikra.

 
Panaszbejelentés

Panasza van egy európai uniós, izlandi vagy norvég vállalkozással szemben?

Reklamált már közvetlenül a vállalkozásnál, de nem járt sikerrel?

Forduljon ingyenes segítségért az Európai Fogyasztói Központok Hálózatának magyarországi szervezetéhez!

Panasz bejelentő

European Commission - European Consumer Centres’ Network

EUR-lex

Fogyasztói ügyek

Consumers, Health, Agriculture and Food Executive Agency

Utasjogok

Az Ön Európája

Dolceta

Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok

Europedirect

EU
A weboldal a „670686 — ECC-Net HU FPA” elnevezésű projekt megvalósítása során készült, amely az Európai Unió Fogyasztóügyi Programja (2014-2020) keretében az Európai Fogyasztói Központok részére kiírt pályázat során pénzügyi támogatásban részesült.

Az Európai Fogyasztói Központ Magyarország folyamatosan törekszik arra, hogy minden esetben szakmailag pontos és aktuális információkat tegyen közzé a honlapján. Azonban szükséges felhívni a figyelmet arra, hogy a honlapon közzétett információk és hasznos tudnivalók kizárólag az Európai Fogyasztói Központ Magyarország szakmai álláspontját tükrözik, amelyért kizárólag az Európai Fogyasztói Központ Magyarország felel. A weboldal tartalma nem tekinthető az Európai Bizottság, az Európai Unió más szerve, valamint a fogyasztóvédelmi tárgyú uniós pályázatok lebonyolításáért és koordinálásáért felelős végrehajtó ügynökség, a Consumers, Health, Agriculture and Food Executive Agency (Chafea) hivatalos álláspontjának. A weboldal tartalmáért az Európai Bizottság és a pályázati végrehajtó ügynökség nem vállal felelősséget. Továbbá a weboldal tartalma nem bír kötelező erővel sem a fogyasztóvédelmi hatóság vagy más közigazgatási hatóság által lefolytatott hatósági eljárások, sem a polgári peres és nem peres eljárások, továbbá a békéltető testületi eljárások során sem.