Hungarian (formal)English (United Kingdom)
Főoldal Sajtószoba - Hírek Az Európai Fogyasztói Központ is részt vesz az Utazás 2012 kiállításon

Az Európai Fogyasztói Központ is részt vesz az Utazás 2012 kiállításon

Ezúton tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy ebben az évben 35. alkalommal kerül megrendezésre az Utazás Kiállítás. A kiállításra több száz külföldi kiállító, vagy intézetek belföldi kirendeltségei érkeznek, hogy felkeltsék érdeklődésüket az idealátogatóknak.

A Kiállítás fő témája idén a londoni olimpia lesz, ezért olimpiai pavilon várja majd a nézelődőket, lesz olimpiai sportágbemutató, egykori és mai magyar bajnokok kiállítása illetve „gasztronómia olimpia”is. Idén a kiemelt város Debrecen, a külföldi díszvendég pedig Lengyelország lesz. A kiállítók nemcsak hazájuk látnivalóit „reklámozzák”, hanem népszokásaikról, különféle nemzeti termékeikről, habitusukról, gasztronómiájukról is sokat megtudhatunk.

 

Az Európai Fogyasztói Központ hasznos információkkal és fogyasztóvédelmi totóval várja az érdeklődőket a 1101 Budapest, Albertirsai út 10 szám alatt, azaz a HUNGEXPO Vásárközpontban az „A” pavilon 210E standján 2012. március 1-4. között. Ha kérdése van, vagy csupán kíváncsi, kérjük, látogasson el hozzánk! Várjuk szeretettel!

 
Panaszbejelentés

Panasza van egy európai uniós, izlandi vagy norvég vállalkozással szemben?

Reklamált már közvetlenül a vállalkozásnál, de nem járt sikerrel?

Forduljon ingyenes segítségért az Európai Fogyasztói Központok Hálózatának magyarországi szervezetéhez!

Panasz bejelentő

European Commission - European Consumer Centres’ Network

EUR-lex

Fogyasztói ügyek

Consumers, Health, Agriculture and Food Executive Agency

Utasjogok

Az Ön Európája

Dolceta

Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok

Europedirect

EU
A weboldal a „670686 — ECC-Net HU FPA” elnevezésű projekt megvalósítása során készült, amely az Európai Unió Fogyasztóügyi Programja (2014-2020) keretében az Európai Fogyasztói Központok részére kiírt pályázat során pénzügyi támogatásban részesült.

Az Európai Fogyasztói Központ Magyarország folyamatosan törekszik arra, hogy minden esetben szakmailag pontos és aktuális információkat tegyen közzé a honlapján. Azonban szükséges felhívni a figyelmet arra, hogy a honlapon közzétett információk és hasznos tudnivalók kizárólag az Európai Fogyasztói Központ Magyarország szakmai álláspontját tükrözik, amelyért kizárólag az Európai Fogyasztói Központ Magyarország felel. A weboldal tartalma nem tekinthető az Európai Bizottság, az Európai Unió más szerve, valamint a fogyasztóvédelmi tárgyú uniós pályázatok lebonyolításáért és koordinálásáért felelős végrehajtó ügynökség, a Consumers, Health, Agriculture and Food Executive Agency (Chafea) hivatalos álláspontjának. A weboldal tartalmáért az Európai Bizottság és a pályázati végrehajtó ügynökség nem vállal felelősséget. Továbbá a weboldal tartalma nem bír kötelező erővel sem a fogyasztóvédelmi hatóság vagy más közigazgatási hatóság által lefolytatott hatósági eljárások, sem a polgári peres és nem peres eljárások, továbbá a békéltető testületi eljárások során sem.