Hungarian (formal)English (United Kingdom)
Főoldal Sajtószoba - Hírek Kiemelkedő érdeklődés az Európai Fogyasztói Központ standjánál az Utazási Kiállításon

Kiemelkedő érdeklődés az Európai Fogyasztói Központ standjánál az Utazási Kiállításon

Az Európai Fogyasztói Központ (EFK) március első hétvégéjén első alkalommal vett részt az Utazás Kiállításon. A rendezvény fontosságát jelzi, hogy a Hungexpo legnagyobb pavilonjában került megrendezésre, ahol idén az olimpiára való lelkes készülődés miatt a hangulat különösen emelkedett volt.

A kiállítás csütörtökön és pénteken a szakmai napokkal vette kezdetét, ahol az EFK értékes kapcsolatokat épített ki önkormányzatokkal, tourinfom irodákkal és nem utolsósorban utazási irodákkal, szállásadókkal. Sikerült több esetben megállapodni arról, hogy az utazni vágyók még szélesebb körben, az ország több pontján megismerhessék az EFK működését és hasznos tudnivalókat tartalmazó kiadványait.

 

A szombat és a vasárnap a látogatók dömpingszerű érdeklődésével telt, amely a kollégáink lelkes tájékoztatása és érdekes totóinak, nem utolsó sorban pedig az egész kiállítói helyiséget átjáró hazai ízeknek és illatoknak, továbbáértékes nyereményeknek volt köszönhető. Véleményünk szerint az EFK standjánál eltöltött idő maradandó élményt okozott a látogatóknak. A négy nap alatt rekordszámú, összesen 380 kitöltött totó, a látogatók maximális elégedettsége és jókedve, valamint a számos értékes szakmai kapcsolat kialakítása után kijelenthető, hogy a rendezvény az EFK munkájának szempontjából várakozáson felüli eredményességgel járult.

 
Panaszbejelentés

Panasza van egy európai uniós, izlandi vagy norvég vállalkozással szemben?

Reklamált már közvetlenül a vállalkozásnál, de nem járt sikerrel?

Forduljon ingyenes segítségért az Európai Fogyasztói Központok Hálózatának magyarországi szervezetéhez!

Panasz bejelentő

European Commission - European Consumer Centres’ Network

EUR-lex

Fogyasztói ügyek

Consumers, Health, Agriculture and Food Executive Agency

Utasjogok

Az Ön Európája

Dolceta

Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok

Europedirect

EU
A weboldal a „670686 — ECC-Net HU FPA” elnevezésű projekt megvalósítása során készült, amely az Európai Unió Fogyasztóügyi Programja (2014-2020) keretében az Európai Fogyasztói Központok részére kiírt pályázat során pénzügyi támogatásban részesült.

Az Európai Fogyasztói Központ Magyarország folyamatosan törekszik arra, hogy minden esetben szakmailag pontos és aktuális információkat tegyen közzé a honlapján. Azonban szükséges felhívni a figyelmet arra, hogy a honlapon közzétett információk és hasznos tudnivalók kizárólag az Európai Fogyasztói Központ Magyarország szakmai álláspontját tükrözik, amelyért kizárólag az Európai Fogyasztói Központ Magyarország felel. A weboldal tartalma nem tekinthető az Európai Bizottság, az Európai Unió más szerve, valamint a fogyasztóvédelmi tárgyú uniós pályázatok lebonyolításáért és koordinálásáért felelős végrehajtó ügynökség, a Consumers, Health, Agriculture and Food Executive Agency (Chafea) hivatalos álláspontjának. A weboldal tartalmáért az Európai Bizottság és a pályázati végrehajtó ügynökség nem vállal felelősséget. Továbbá a weboldal tartalma nem bír kötelező erővel sem a fogyasztóvédelmi hatóság vagy más közigazgatási hatóság által lefolytatott hatósági eljárások, sem a polgári peres és nem peres eljárások, továbbá a békéltető testületi eljárások során sem.