Hungarian (formal)English (United Kingdom)
Főoldal Sajtószoba - Hírek Nagy érdeklődés az Európa-napon az EFK sátránál

Nagy érdeklődés az Európa-napon az EFK sátránál

Az Európai Fogyasztói Központ ebben az évben ismét meghívást kapott a Millenárison május 5-én megrendezésre kerülő Európa-nap rendezvényre. Csodálatos időben, sokszínű családi programok kíséretében sokan keresték fel az EU2020 sátrat, ahol az EFK mellett más, civil szervezetek is vonzották a látogatókat.

Különösen a könnyed, mégis hasznos fogyasztóvédelmi totó és nem utolsó sorban az összegyűjthető csillagokért kapható, a szervezők által felajánlott nyeremények miatt 150 kérdőívet töltöttek ki a látogatók az EFK standjánál. A totó kitöltése mellett népszerű volt az EFK által összeállított 6 féle kiadvány is.

A fogyasztói visszajelzések alapján ismételten megállapíthattuk, hogy a játékos formában kitölthető totó, valamint a tájékoztató kiadványok segítségével egy-egy ilyen esemény alkalmával sok új és hasznos információval bővül a fogyasztók tudása.

 
Panaszbejelentés

Panasza van egy európai uniós, izlandi vagy norvég vállalkozással szemben?

Reklamált már közvetlenül a vállalkozásnál, de nem járt sikerrel?

Forduljon ingyenes segítségért az Európai Fogyasztói Központok Hálózatának magyarországi szervezetéhez!

Panasz bejelentő

European Commission - European Consumer Centres’ Network

EUR-lex

Fogyasztói ügyek

Consumers, Health, Agriculture and Food Executive Agency

Utasjogok

Az Ön Európája

Dolceta

Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok

Europedirect

EU
A weboldal a „670686 — ECC-Net HU FPA” elnevezésű projekt megvalósítása során készült, amely az Európai Unió Fogyasztóügyi Programja (2014-2020) keretében az Európai Fogyasztói Központok részére kiírt pályázat során pénzügyi támogatásban részesült.

Az Európai Fogyasztói Központ Magyarország folyamatosan törekszik arra, hogy minden esetben szakmailag pontos és aktuális információkat tegyen közzé a honlapján. Azonban szükséges felhívni a figyelmet arra, hogy a honlapon közzétett információk és hasznos tudnivalók kizárólag az Európai Fogyasztói Központ Magyarország szakmai álláspontját tükrözik, amelyért kizárólag az Európai Fogyasztói Központ Magyarország felel. A weboldal tartalma nem tekinthető az Európai Bizottság, az Európai Unió más szerve, valamint a fogyasztóvédelmi tárgyú uniós pályázatok lebonyolításáért és koordinálásáért felelős végrehajtó ügynökség, a Consumers, Health, Agriculture and Food Executive Agency (Chafea) hivatalos álláspontjának. A weboldal tartalmáért az Európai Bizottság és a pályázati végrehajtó ügynökség nem vállal felelősséget. Továbbá a weboldal tartalma nem bír kötelező erővel sem a fogyasztóvédelmi hatóság vagy más közigazgatási hatóság által lefolytatott hatósági eljárások, sem a polgári peres és nem peres eljárások, továbbá a békéltető testületi eljárások során sem.