Hungarian (formal)English (United Kingdom)
Főoldal Sajtószoba - Hírek Meghívó webshop workshopra

Meghívó webshop workshopra

Határon átnyúló elektronikus kereskedelem

Az Európai Kis- és Középvállalkozások Hete alkalmából 2012. szeptember 20-án a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az Enterprise Europe Network - Szeged konzultációt szervez az Európai Fogyasztói Központok Hálózatának magyarországi szervezetével.

Az esemény résztvevői a reggeli kávé mellett informálódhatnak az elektronikus kereskedelem gyakorlati kérdéseiről.

Kezdje a napját kollégájával egy finom kávé mellett hasznos információkkal!

Ha szeretne többet tudni az elektronikus kereskedelem határon átnyúló kérdéseiről, látogasson el a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamarába, és beszélgessen egy kávé és sütemény mellett az Európai Fogyasztói Központ Magyarország képviselőivel.

 

Program:

9.30 Gyülekező, információs csomagok átadása

10.00 Köszöntő Dr. Tráserné Oláh Zsuzsanna, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara titkára

10.10 Elektronikus kereskedelem: a jogszerű és fogyasztóbarát e-shop gyakorlati kérdések és válaszok a vállalkozások részére dr. Kriesch Attila, az Európai Fogyasztói Központok magyarországi szervezetének igazgatója

11.40 Konzultáció

Az esemény célja, hogy egy szűkebb, interaktív, kötetlen reggeli keretében cserélhessék ki véleményüket, tapasztalataikat a résztvevők, lehetőséget nyújtva az Európai Fogyasztói Központ Magyarország munkatársaival történő közvetlen beszélgetésre.

Részvételi díj: 1.500,- Ft + ÁFA / cég

Tartalma: kávé, capuccino vagy tea és aprósütemények 2 fő részére

Bővebb információ: eenszeged@csmkik.hu

 
Panaszbejelentés

Panasza van egy európai uniós, izlandi vagy norvég vállalkozással szemben?

Reklamált már közvetlenül a vállalkozásnál, de nem járt sikerrel?

Forduljon ingyenes segítségért az Európai Fogyasztói Központok Hálózatának magyarországi szervezetéhez!

Panasz bejelentő

European Commission - European Consumer Centres’ Network

EUR-lex

Fogyasztói ügyek

Consumers, Health, Agriculture and Food Executive Agency

Utasjogok

Az Ön Európája

Dolceta

Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok

Europedirect

EU
A weboldal a „670686 — ECC-Net HU FPA” elnevezésű projekt megvalósítása során készült, amely az Európai Unió Fogyasztóügyi Programja (2014-2020) keretében az Európai Fogyasztói Központok részére kiírt pályázat során pénzügyi támogatásban részesült.

Az Európai Fogyasztói Központ Magyarország folyamatosan törekszik arra, hogy minden esetben szakmailag pontos és aktuális információkat tegyen közzé a honlapján. Azonban szükséges felhívni a figyelmet arra, hogy a honlapon közzétett információk és hasznos tudnivalók kizárólag az Európai Fogyasztói Központ Magyarország szakmai álláspontját tükrözik, amelyért kizárólag az Európai Fogyasztói Központ Magyarország felel. A weboldal tartalma nem tekinthető az Európai Bizottság, az Európai Unió más szerve, valamint a fogyasztóvédelmi tárgyú uniós pályázatok lebonyolításáért és koordinálásáért felelős végrehajtó ügynökség, a Consumers, Health, Agriculture and Food Executive Agency (Chafea) hivatalos álláspontjának. A weboldal tartalmáért az Európai Bizottság és a pályázati végrehajtó ügynökség nem vállal felelősséget. Továbbá a weboldal tartalma nem bír kötelező erővel sem a fogyasztóvédelmi hatóság vagy más közigazgatási hatóság által lefolytatott hatósági eljárások, sem a polgári peres és nem peres eljárások, továbbá a békéltető testületi eljárások során sem.