Hungarian (formal)English (United Kingdom)
Főoldal Sajtószoba - Hírek Meghívó fogyasztóvédelmi előadásra

Meghívó fogyasztóvédelmi előadásra

Pályázati szeminárium vállalkozások részére a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) Enterprise Europe Network Osztálya szervezésében és az Európai Fogyasztói Központ részvételével

A Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) Enterprise Europe Network Osztálya 2012. szeptember 26-án Egerben Pályázati szemináriumot tart vállalkozások részére. A program keretében a forráslehetőségek téma mellett fogyasztóvédelmi kérdésekben is hasznos információkat kaphatnak a vállalkozások!

Időpont: 2012. szeptember 26.

Helyszín: Eger, Megyeháza, Kossuth L. u. 9.


A rendezvény témái:

  • Külpiacra jutási és üzletfejlesztési lehetőségek (pl. nemzetközi üzleti partnerkeresés)
  • Új Széchenyi Terv pályázati lehetőségei
  • Mikrohitel program és a Heves Megyei Vállalkozói Központ szolgáltatásai
  • Fogyasztóvédelmi törvény változásai és egyéb fogyasztóvédelmi kérdések az Európai Fogyasztói Központ részvételével
  • Személyes konzultáció és egyéni tanácsadás

 

A szeminárium a 2012. évi Európai KKV Hét programsorozat része, a részletes program és jelentkezési lap az alábbi linkről tölthető le: Program >> (.pdf) Jelentkezési lap >> (.doc)

Jelentkezés:

A szemináriumon való részvétel térítésmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A mellékelt jelentkezési lapot legkésőbb 2012. szeptember 25-ig szükséges visszaküldeni a gabriella.juhasz@hita.hu e-mail címre.

A program második felében személyes konzultációra van lehetőség az előadókkal, ezzel kapcsolatban a kérdéseket a fenti e-mail címre lehet elküldeni!

 
Panaszbejelentés

Panasza van egy európai uniós, izlandi vagy norvég vállalkozással szemben?

Reklamált már közvetlenül a vállalkozásnál, de nem járt sikerrel?

Forduljon ingyenes segítségért az Európai Fogyasztói Központok Hálózatának magyarországi szervezetéhez!

Panasz bejelentő

European Commission - European Consumer Centres’ Network

EUR-lex

Fogyasztói ügyek

Consumers, Health, Agriculture and Food Executive Agency

Utasjogok

Az Ön Európája

Dolceta

Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok

Europedirect

EU
A weboldal a „670686 — ECC-Net HU FPA” elnevezésű projekt megvalósítása során készült, amely az Európai Unió Fogyasztóügyi Programja (2014-2020) keretében az Európai Fogyasztói Központok részére kiírt pályázat során pénzügyi támogatásban részesült.

Az Európai Fogyasztói Központ Magyarország folyamatosan törekszik arra, hogy minden esetben szakmailag pontos és aktuális információkat tegyen közzé a honlapján. Azonban szükséges felhívni a figyelmet arra, hogy a honlapon közzétett információk és hasznos tudnivalók kizárólag az Európai Fogyasztói Központ Magyarország szakmai álláspontját tükrözik, amelyért kizárólag az Európai Fogyasztói Központ Magyarország felel. A weboldal tartalma nem tekinthető az Európai Bizottság, az Európai Unió más szerve, valamint a fogyasztóvédelmi tárgyú uniós pályázatok lebonyolításáért és koordinálásáért felelős végrehajtó ügynökség, a Consumers, Health, Agriculture and Food Executive Agency (Chafea) hivatalos álláspontjának. A weboldal tartalmáért az Európai Bizottság és a pályázati végrehajtó ügynökség nem vállal felelősséget. Továbbá a weboldal tartalma nem bír kötelező erővel sem a fogyasztóvédelmi hatóság vagy más közigazgatási hatóság által lefolytatott hatósági eljárások, sem a polgári peres és nem peres eljárások, továbbá a békéltető testületi eljárások során sem.