Hungarian (formal)English (United Kingdom)
Főoldal Sajtószoba - Hírek Ismét sok látogató az Európai Fogyasztói Központ standjánál a Főszezon kiállításon

Ismét sok látogató az Európai Fogyasztói Központ standjánál a Főszezon kiállításon

A remek időben, a Budai Vár egyedülálló környezetében szeptember utolsó két napján megrendezett Főszezon’12 turisztikai és gasztronómiai kiállítás és vásár rengeteg érdeklődőt vonzott. A csábító programok mellett és ínycsiklandó illatok között nagyon sokan szakítottak időt arra, hogy meglátogassák a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság égisze alatt működő Európai Fogyasztói Központ standját.

Nemcsak számos érdeklődő magyar látogató, hanem jó néhány külföldi turista is vállalkozott arra, hogy kitöltse a játékos, ugyanakkor hasznos információkat is tartalmazó fogyasztóvédelmi totót. Mintegy 330 kitöltött totóval az egyik legeredményesebb rendezvényt könyvelheti el az EFK. Emellett az Európai Fogyasztói Központ, valamint a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság kiadványai is népszerűek voltak, sőt sokan megragadták az alkalmat, és egyes kérdésekben kikérték a jelenlevő fogyasztóvédelmi szakemberek tanácsait is.

 

 
Panaszbejelentés

Panasza van egy európai uniós, izlandi vagy norvég vállalkozással szemben?

Reklamált már közvetlenül a vállalkozásnál, de nem járt sikerrel?

Forduljon ingyenes segítségért az Európai Fogyasztói Központok Hálózatának magyarországi szervezetéhez!

Panasz bejelentő

European Commission - European Consumer Centres’ Network

EUR-lex

Fogyasztói ügyek

Consumers, Health, Agriculture and Food Executive Agency

Utasjogok

Az Ön Európája

Dolceta

Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok

Europedirect

EU
A weboldal a „670686 — ECC-Net HU FPA” elnevezésű projekt megvalósítása során készült, amely az Európai Unió Fogyasztóügyi Programja (2014-2020) keretében az Európai Fogyasztói Központok részére kiírt pályázat során pénzügyi támogatásban részesült.

Az Európai Fogyasztói Központ Magyarország folyamatosan törekszik arra, hogy minden esetben szakmailag pontos és aktuális információkat tegyen közzé a honlapján. Azonban szükséges felhívni a figyelmet arra, hogy a honlapon közzétett információk és hasznos tudnivalók kizárólag az Európai Fogyasztói Központ Magyarország szakmai álláspontját tükrözik, amelyért kizárólag az Európai Fogyasztói Központ Magyarország felel. A weboldal tartalma nem tekinthető az Európai Bizottság, az Európai Unió más szerve, valamint a fogyasztóvédelmi tárgyú uniós pályázatok lebonyolításáért és koordinálásáért felelős végrehajtó ügynökség, a Consumers, Health, Agriculture and Food Executive Agency (Chafea) hivatalos álláspontjának. A weboldal tartalmáért az Európai Bizottság és a pályázati végrehajtó ügynökség nem vállal felelősséget. Továbbá a weboldal tartalma nem bír kötelező erővel sem a fogyasztóvédelmi hatóság vagy más közigazgatási hatóság által lefolytatott hatósági eljárások, sem a polgári peres és nem peres eljárások, továbbá a békéltető testületi eljárások során sem.