Hungarian (formal)English (United Kingdom)
Főoldal Sajtószoba - Hírek Programajánló: Elektronikus kereskedelem gyakorlati kérdései

Programajánló: Elektronikus kereskedelem gyakorlati kérdései

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában működő Enterprise Europe Network - Szeged iroda és a Csongrád Megyei Kereskedők és Vendéglátók Egyesülete az elektronikus kereskedelmet több oldalról bemutató konzultációt szervez 2013. február 12-ére. Az esemény résztvevői a reggeli kávé mellett informálódhatnak az elektronikus kereskedelem gyakorlati kérdéseiről.

Kezdje a napját egy finom kávé mellett hasznos információkkal!

Ha szeretne többet tudni az elektronikus kereskedelem aktuális kérdéseiről, látogasson el a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamarába (Szeged, Párizsi krt. 8-12.). Az eseményen 10 órától előadást tart dr. Kriesch Attila, az Európai Fogyasztói Központ igazgatója is, "A jogszerű és fogyasztóbarát e-shop - gyakorlati kérdések és válaszok a vállalkozások részére" címmel. >>>

Az esemény célja, hogy egy szűkebb, interaktív, kötetlen reggeli keretében cserélhessék ki véleményüket, tapasztalataikat a résztvevők, lehetőséget nyújtva az előadókkal történő közvetlen beszélgetésre.

A rendezvényen való részvétel a CSMKIK és KISOSZ tagok számára díjtalan.

Kamarai regisztráltak számára: 2000 Ft + ÁFA

4.000 Ft + ÁFA részvételi díj fizetése szükséges:

  • a regisztrációra nem kötelezett vállalkozásoknak,
  • más területi kereskedelmi és iparkamarához tartozó vállalkozások számára.

 

Bővebb információ és jelentkezés a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara honlapján: http://kamara.dravanet.hu/csmkik/index.php?id=4563

Meghívó

Forrás: http://www.nfh.hu

 
Panaszbejelentés

Panasza van egy európai uniós, izlandi vagy norvég vállalkozással szemben?

Reklamált már közvetlenül a vállalkozásnál, de nem járt sikerrel?

Forduljon ingyenes segítségért az Európai Fogyasztói Központok Hálózatának magyarországi szervezetéhez!

Panasz bejelentő

European Commission - European Consumer Centres’ Network

EUR-lex

Fogyasztói ügyek

Consumers, Health, Agriculture and Food Executive Agency

Utasjogok

Az Ön Európája

Dolceta

Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok

Europedirect

EU
A weboldal a „670686 — ECC-Net HU FPA” elnevezésű projekt megvalósítása során készült, amely az Európai Unió Fogyasztóügyi Programja (2014-2020) keretében az Európai Fogyasztói Központok részére kiírt pályázat során pénzügyi támogatásban részesült.

Az Európai Fogyasztói Központ Magyarország folyamatosan törekszik arra, hogy minden esetben szakmailag pontos és aktuális információkat tegyen közzé a honlapján. Azonban szükséges felhívni a figyelmet arra, hogy a honlapon közzétett információk és hasznos tudnivalók kizárólag az Európai Fogyasztói Központ Magyarország szakmai álláspontját tükrözik, amelyért kizárólag az Európai Fogyasztói Központ Magyarország felel. A weboldal tartalma nem tekinthető az Európai Bizottság, az Európai Unió más szerve, valamint a fogyasztóvédelmi tárgyú uniós pályázatok lebonyolításáért és koordinálásáért felelős végrehajtó ügynökség, a Consumers, Health, Agriculture and Food Executive Agency (Chafea) hivatalos álláspontjának. A weboldal tartalmáért az Európai Bizottság és a pályázati végrehajtó ügynökség nem vállal felelősséget. Továbbá a weboldal tartalma nem bír kötelező erővel sem a fogyasztóvédelmi hatóság vagy más közigazgatási hatóság által lefolytatott hatósági eljárások, sem a polgári peres és nem peres eljárások, továbbá a békéltető testületi eljárások során sem.