Hungarian (formal)English (United Kingdom)
Főoldal Sajtószoba - Hírek Az Európai Fogyasztói Központ is részt vesz a február 28 - március 3. között megrendezésre kerülő utazás 2013 kiállításon

Az Európai Fogyasztói Központ is részt vesz a február 28 - március 3. között megrendezésre kerülő utazás 2013 kiállításon

Ezúton tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy február 28-án csütörtökön megnyitja kapuit a 36. Utazás Kiállítás. A kiállításon öt kontinens számos országának látnivalóival, kultúrájával és gasztronómiájával ismerkedhet meg a tisztelt közönség. Új tematikákkal bővült a rendezvény, így a külföldi és belföldi ajánlatok mellett megjelennek internetes utazási irodák, a kulturális és fesztiválturizmus célpontjai és nászutas ajánlatok.

Az idei évben a díszvendégek Szlovákia, Nyíregyháza és Kalocsa, akik színes programmal várják majd látványos standjukon a látogatókat.

Az Európai Fogyasztói Központ hasznos információkat tartalmazó kiadványokkal és fogyasztóvédelmi totóval várja az érdeklődőket a 1101 Budapest, Albertirsai út 10 szám alatt, azaz a HUNGEXPO Vásárközpontban az „A” pavilon 106/D standján 2013. február 28- március 3. között. Ha kérdése van, vagy csupán kíváncsi, kérjük, látogasson el hozzánk! Várjuk szeretettel!

 
Panaszbejelentés

Panasza van egy európai uniós, izlandi vagy norvég vállalkozással szemben?

Reklamált már közvetlenül a vállalkozásnál, de nem járt sikerrel?

Forduljon ingyenes segítségért az Európai Fogyasztói Központok Hálózatának magyarországi szervezetéhez!

Panasz bejelentő

European Commission - European Consumer Centres’ Network

EUR-lex

Fogyasztói ügyek

Consumers, Health, Agriculture and Food Executive Agency

Utasjogok

Az Ön Európája

Dolceta

Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok

Europedirect

EU
A weboldal a „670686 — ECC-Net HU FPA” elnevezésű projekt megvalósítása során készült, amely az Európai Unió Fogyasztóügyi Programja (2014-2020) keretében az Európai Fogyasztói Központok részére kiírt pályázat során pénzügyi támogatásban részesült.

Az Európai Fogyasztói Központ Magyarország folyamatosan törekszik arra, hogy minden esetben szakmailag pontos és aktuális információkat tegyen közzé a honlapján. Azonban szükséges felhívni a figyelmet arra, hogy a honlapon közzétett információk és hasznos tudnivalók kizárólag az Európai Fogyasztói Központ Magyarország szakmai álláspontját tükrözik, amelyért kizárólag az Európai Fogyasztói Központ Magyarország felel. A weboldal tartalma nem tekinthető az Európai Bizottság, az Európai Unió más szerve, valamint a fogyasztóvédelmi tárgyú uniós pályázatok lebonyolításáért és koordinálásáért felelős végrehajtó ügynökség, a Consumers, Health, Agriculture and Food Executive Agency (Chafea) hivatalos álláspontjának. A weboldal tartalmáért az Európai Bizottság és a pályázati végrehajtó ügynökség nem vállal felelősséget. Továbbá a weboldal tartalma nem bír kötelező erővel sem a fogyasztóvédelmi hatóság vagy más közigazgatási hatóság által lefolytatott hatósági eljárások, sem a polgári peres és nem peres eljárások, továbbá a békéltető testületi eljárások során sem.