Hungarian (formal)English (United Kingdom)
Főoldal Sajtószoba - Hírek Hamarosan nyit az Utazás 2015 kiállítás - fogyasztóvédelmi tanácsadás az Európai Fogyasztói Központ standjánál

Hamarosan nyit az Utazás 2015 kiállítás - fogyasztóvédelmi tanácsadás az Európai Fogyasztói Központ standjánál

2015-ben február 26. és március 1-je között kerül megrendezésre az "Utazás 2015", nemzetközi idegenforgalmi kiállítás, amely a legnagyobb utazási seregszemle Magyarországon. Budapesten a Hungexpo vásárvárosban nyíló rendezvényen belföldről és külföldről összesen 258 kiállító vesz részt. A kiállítás belföldi díszvendége Székesfehérvár, a külföldi díszvendég pedig Románia lesz.

A szakmai résztvevők és érdeklődők számára számos tematikus programot hirdettek meg, ahol előadásokon és workshopokon kaphatnak tájékoztatást a turizmust érintő trendekről és aktualitásokról.

A nagyközönség számára attraktív programmal készülnek. Itt épül fel 180 m2-en Magyarország legnagyobb egymillió LEGO-kockából álló térképe. A kiállításra jegyet váltók nyeremény-sorsoláson is részt vesznek, amelyhez nem kell mást tenni, mint kitölteni a négy kérdésből álló nyereményszelvényt, majd a belépőjeggyel együtt leadni azt az A pavilon játékpontjainak valamelyikén. A fődíj: 1 hetes, 2 fő részére szóló Mauritius-szigeteki utazás.

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság szervezetében működő Európai Fogyasztói Központ (EFK) a korábbi évekhez hasonlóan ismételten saját standdal vesz részt a rendezvényen a kiállítás négy napja alatt. Az EFK munkatársaival való találkozás minden évben jó alkalom az érdeklődők számára, hogy személyesen kapjanak tájékoztatást elsősorban utazással, turisztikával kapcsolatos fogyasztóvédelmi kérdésekben, és adott esetben segítséget kérjenek konkrét problémák, panaszok esetén. Az EFK sokféle témakörben készített hasznos információkat és tanácsokat tartalmazó kiadványai is ingyenesen hozzáférhetők lesznek az EFK standjánál. Ezen kívül az EFK ismét jelentkezik a népszerű fogyasztóvédelmi totóval, amelyet a vállalkozó szellemű látogatók kitölthetnek a helyszínen.

Várunk tehát minden érdeklődőt az Európai Fogyasztói Központ standjánál az "A" pavilon 305/D1 standján 2014. február 26. és március 1. között a HUNGEXPO Vásárközpontban (1101 Budapest, Albertirsai út 10.).

Ha kérdése van, vagy csupán kíváncsi, kérjük, látogasson el hozzánk!

 
Panaszbejelentés

Panasza van egy európai uniós, izlandi vagy norvég vállalkozással szemben?

Reklamált már közvetlenül a vállalkozásnál, de nem járt sikerrel?

Forduljon ingyenes segítségért az Európai Fogyasztói Központok Hálózatának magyarországi szervezetéhez!

Panasz bejelentő

European Commission - European Consumer Centres’ Network

EUR-lex

Fogyasztói ügyek

Consumers, Health, Agriculture and Food Executive Agency

Utasjogok

Az Ön Európája

Dolceta

Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok

Europedirect

EU
A weboldal a „670686 — ECC-Net HU FPA” elnevezésű projekt megvalósítása során készült, amely az Európai Unió Fogyasztóügyi Programja (2014-2020) keretében az Európai Fogyasztói Központok részére kiírt pályázat során pénzügyi támogatásban részesült.

Az Európai Fogyasztói Központ Magyarország folyamatosan törekszik arra, hogy minden esetben szakmailag pontos és aktuális információkat tegyen közzé a honlapján. Azonban szükséges felhívni a figyelmet arra, hogy a honlapon közzétett információk és hasznos tudnivalók kizárólag az Európai Fogyasztói Központ Magyarország szakmai álláspontját tükrözik, amelyért kizárólag az Európai Fogyasztói Központ Magyarország felel. A weboldal tartalma nem tekinthető az Európai Bizottság, az Európai Unió más szerve, valamint a fogyasztóvédelmi tárgyú uniós pályázatok lebonyolításáért és koordinálásáért felelős végrehajtó ügynökség, a Consumers, Health, Agriculture and Food Executive Agency (Chafea) hivatalos álláspontjának. A weboldal tartalmáért az Európai Bizottság és a pályázati végrehajtó ügynökség nem vállal felelősséget. Továbbá a weboldal tartalma nem bír kötelező erővel sem a fogyasztóvédelmi hatóság vagy más közigazgatási hatóság által lefolytatott hatósági eljárások, sem a polgári peres és nem peres eljárások, továbbá a békéltető testületi eljárások során sem.