Hungarian (formal)English (United Kingdom)
Főoldal Sajtószoba - Hírek Tegyünk együtt a jövőért! - Létrejött legújabb facebook oldalunk

Tegyünk együtt a jövőért! - Létrejött legújabb facebook oldalunk

A fenntarthatóság több mint egy kifejezés! Mindannyiunk jövőjét meghatározó gondolkodásmód.

új facebook oldal


Sok múlik a Te döntéseden is, amikor a helyi termékeket választod bevásárláskor, vagy előnyben részesíted a nagyobb kiszerelésű csomagolást, esetleg energiatakarékos izzó világít a szobádban.

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság azért hozta létre az NFH Fenntartható fogyasztás facebook oldalt, a Fenntartható életmód a fogyasztóvédelem eszközrendszerén keresztül című, KEOP-6.4.0/14-2015-0001 számú kiemelt projekt keretében, hogy információkkal lásson el, hogyan hozz környezeti szempontból is kedvezőbb döntéseket a mindennapjaid során.

Kövess minket!

 
Panaszbejelentés

Panasza van egy európai uniós, izlandi vagy norvég vállalkozással szemben?

Reklamált már közvetlenül a vállalkozásnál, de nem járt sikerrel?

Forduljon ingyenes segítségért az Európai Fogyasztói Központok Hálózatának magyarországi szervezetéhez!

Panasz bejelentő

European Commission - European Consumer Centres’ Network

EUR-lex

Fogyasztói ügyek

Consumers, Health, Agriculture and Food Executive Agency

Utasjogok

Az Ön Európája

Dolceta

Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok

Europedirect

EU
A weboldal a „670686 — ECC-Net HU FPA” elnevezésű projekt megvalósítása során készült, amely az Európai Unió Fogyasztóügyi Programja (2014-2020) keretében az Európai Fogyasztói Központok részére kiírt pályázat során pénzügyi támogatásban részesült.

Az Európai Fogyasztói Központ Magyarország folyamatosan törekszik arra, hogy minden esetben szakmailag pontos és aktuális információkat tegyen közzé a honlapján. Azonban szükséges felhívni a figyelmet arra, hogy a honlapon közzétett információk és hasznos tudnivalók kizárólag az Európai Fogyasztói Központ Magyarország szakmai álláspontját tükrözik, amelyért kizárólag az Európai Fogyasztói Központ Magyarország felel. A weboldal tartalma nem tekinthető az Európai Bizottság, az Európai Unió más szerve, valamint a fogyasztóvédelmi tárgyú uniós pályázatok lebonyolításáért és koordinálásáért felelős végrehajtó ügynökség, a Consumers, Health, Agriculture and Food Executive Agency (Chafea) hivatalos álláspontjának. A weboldal tartalmáért az Európai Bizottság és a pályázati végrehajtó ügynökség nem vállal felelősséget. Továbbá a weboldal tartalma nem bír kötelező erővel sem a fogyasztóvédelmi hatóság vagy más közigazgatási hatóság által lefolytatott hatósági eljárások, sem a polgári peres és nem peres eljárások, továbbá a békéltető testületi eljárások során sem.