RSS
Hungarian (formal)English (United Kingdom)
Hírlevél feliratkozás
Email: *
Név: *


Facebook


Hónap kérdése

KÉRDŐÍV AZ ÁLLAMPOLGÁRSÁG VAGY LAKÓHELY MIATTI HÁTRÁNYOS MEGKÜLÖNBEZTETÉSRŐL

A kérdőív kitöltéséhez kattintson ide!

Főoldal Sajtószoba - Hírek Az Európai Fogyasztói Központ sikeres részvétele az „50+ Nyugdíjas Expón”

Az Európai Fogyasztói Központ sikeres részvétele az „50+ Nyugdíjas Expón”

2016. november 25. és 26. között került megrendezésre a budapesti Syma csarnokban a szépkorúak részére az immár hagyományosnak mondható szakkiállítás, amelyen az idős korosztály érdeklődési körének megfelelő programokból és kínálatból válogathattak az érdeklődők.

Az egészségügyi és életvezetési tanácsadás, állapotfelmérések és szűrővizsgálatok voltak természetesen a középpontban, de az egészséges és korszerű táplálkozással kapcsolatos kínálat, a különféle kóstolási lehetőségek és termékbemutatók is sok embert vonzottak. Mindemellett az utazni vágyók, a gyógyturizmus iránt érdeklődők sem csalódtak a színes ajánlatok láttán. A szervezők nem feledkeztek el a kulturális eseményekről sem, hiszen mindkét nap népszerű művészek és különféle együttesek léptek fel a színpadon.

alt

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) szervezetében működő Európai Fogyasztói Központ a kiállításon történő részvétele során hasznos és praktikus fogyasztóvédelmi tanácsokat nyújtott a standhoz látogatóknak. Lehetőség volt a helyszínen személyesen konzultálni különféle fogyasztóvédelmi kérdésekben, vagy akár konkrét panasz ügyében az ott lévő szakemberekkel. A központ hasznos tudnivalókat tartalmazó sokféle ingyenes kiadványa elérhető volt a standnál. Az évek óta nagy népszerűségnek örvendő fogyasztóvédelmi totót kitöltő látogatók pedig hasznos apró ajándékot vihettek haza. A standnál lehetőség volt a termékbiztonsági információk bővítésére is, mivel az NFH akkreditált Mechanikai és Villamos Laboratóriuma bemutatót tartott az általa vizsgált és veszélyesnek minősített árucikkekről.

alt

Összességében sikeres programot zárt az Európai Fogyasztói Központ, hiszen a sok-sok látogató és érdeklődő között csaknem 250 olyan vállalkozó szemléletű fogyasztó is akadt, akik sikeresen töltötték ki a fogyasztóvédelmi totót, ezzel az EFK ismét hozzájárulhatott a fogyasztóvédelmi ismeretek bővítéséhez és elmélyítéséhez

 

Hozzászólások  

 
0 #1 Winnerjoype 2018-02-10 06:53
If you’re interested in winning millions, then I’m here to help!
At Casino you can play over 450 world-class games and I’m giving you an exclusive Welcome Bonus to get you stuck into winning.
Use it today to increase your chances of hitting our jackpots.
All you have to do is sign up today and watch the rewards come rolling in.
skyliteboom.com
Prepare to hit the big time
Hacer giros para ganar millones
Holen Sie sich spinnen, um Millionen zu gewinnen
http://i63.tinypic.com/ofdmds.jpg
Idézet
 

Hasznosnak találta a fenti információkat? Várjuk véleményét, szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Panaszbejelentés

Panasza van egy európai uniós, izlandi vagy norvég vállalkozással szemben?

Reklamált már közvetlenül a vállalkozásnál, de nem járt sikerrel?

Forduljon ingyenes segítségért az Európai Fogyasztói Központok Hálózatának magyarországi szervezetéhez!

Panasz bejelentő

European Commission - European Consumer Centres’ Network

EUR-lex

Fogyasztói ügyek

Consumers, Health, Agriculture and Food Executive Agency

Utasjogok

Az Ön Európája

Dolceta

Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok

Europedirect

EU
A weboldal a „670686 — ECC-Net HU FPA” elnevezésű projekt megvalósítása során készült, amely az Európai Unió Fogyasztóügyi Programja (2014-2020) keretében az Európai Fogyasztói Központok részére kiírt pályázat során pénzügyi támogatásban részesült.

Az Európai Fogyasztói Központ Magyarország folyamatosan törekszik arra, hogy minden esetben szakmailag pontos és aktuális információkat tegyen közzé a honlapján. Azonban szükséges felhívni a figyelmet arra, hogy a honlapon közzétett információk és hasznos tudnivalók kizárólag az Európai Fogyasztói Központ Magyarország szakmai álláspontját tükrözik, amelyért kizárólag az Európai Fogyasztói Központ Magyarország felel. A weboldal tartalma nem tekinthető az Európai Bizottság, az Európai Unió más szerve, valamint a fogyasztóvédelmi tárgyú uniós pályázatok lebonyolításáért és koordinálásáért felelős végrehajtó ügynökség, a Consumers, Health, Agriculture and Food Executive Agency (Chafea) hivatalos álláspontjának. A weboldal tartalmáért az Európai Bizottság és a pályázati végrehajtó ügynökség nem vállal felelősséget. Továbbá a weboldal tartalma nem bír kötelező erővel sem a fogyasztóvédelmi hatóság vagy más közigazgatási hatóság által lefolytatott hatósági eljárások, sem a polgári peres és nem peres eljárások, továbbá a békéltető testületi eljárások során sem.